V. évfolyam 8. szám

2013. október 31.
Kiadja: Prof. Dr. Gaál István, Felelős szerkesztő:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , szerkesztő:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


Kapcsolatok Napja 2013

Dr. Balla Lajos, a Debreceni Ítélőtábla elnöke vehette át október 12-én a Kapcsolatok Napján a Tudományegyetemi Karokért Díjat. A Tudományegyetemi Karok éves rendezvényén a sokszínű felsőoktatás kialakításában élen járó vállalati együttműködések álltak a középpontban.


Idén is együtt bálozott a TEK és a KLTE Baráti Kör

Október 12-én este elindult a báli szezon a Debreceni Egyetemen: hagyományosan a KLTE Baráti Kör és a Tudományegyetemi Karok közös rendezvénye nyitja az őszi-téli báli időszakot


Díszoklevelek a több évtizede végzett hallgatóknak

A Tudományegyetemi Karok október 13-án díszoklevél-átadó ünnepségen köszöntötte közel kétszáz egykori hallgatóját, akik 50-60-65 év után vehették át arany, gyémánt és vas diplomáikat.


Pro Regione pályázat nyertesei

Idén 54 db pályázat érkezett, melyek közül a Kuratórium 14-et támogatott összesen 1.500.000.- Ft összeggel.


A halloween jegyében

A 2013/2014-es tanév őszi szemeszterében is folytatódnak az év elején megkezdett programok, amelyek arra irányulnak, hogy a Debrecenben tanuló külföldi hallgatók közelebb kerüljenek a magyar kultúrához, közben pedig megismertessék saját nemzetük szokásait az itt élőkkel.


Októberben két Díszudvar magazin az Alföld TV-ben

Az új tanévvel újraindult a TEK magazinműsora is az Alföld Televízióban.


42 éves a Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar

A Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar október 15-én ünnepelte fennállásának 42. évfordulóját – idén is megrendezték a Kar Napja rendezvényt.


A TEK a Less Nándor Emléktúrán

Október 12-én rendezték a Bükkben a TTK fiatalon elhunyt oktatójának, Less Nándornak emléktúráját, ahol több mint kétezren vágtak neki a távoknak.


Novemberi koncertajánló

A Zeneművészeti Kar műsorkínálata az elkövetkező hetekre a Liszt teremben.