V. évfolyam 4. szám

2013. április 25.
Kiadja: Prof. Dr. Gaál István, Felelős szerkesztő:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , szerkesztő:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


Gaál Istvánt választották a Tudományegyetemi Karok elnökévé
A július 1-jén kezdődő új megbízás négy évre szól.


Együtt az új tanárképzésért

A tanárképzés aktuális kérdései álltak a Tudományegyetemi Karok által szervezett ünnepi konferencia középpontjában, amelyet 2013. április 19-én rendeztek a Debreceni Egyetemen. A tanárképzés szereplőinek éves találkozóján átadták az egyetem tanárképzési kitüntetéseit is.


Összeköttetés Debrecen és Temesvár között

Közvetlen kommunikációs csatornák épülnek ki 826 ezer euróból a Debreceni Egyetem és a Temesvári Műszaki Egyetem között.


Megújul a Debreceni Egyetem nyelvoktatása

A 2013 márciusában indult projekt 445 millió forinttal támogatja a korszerű nyelvoktatást, melynek alakításába a régió vállalatai is bekapcsolódnak.


DEocaching 2013

Több mint 300 versenyző és megannyi érdeklődő vett részt a háromnapos DEocaching 2013 rendezvényen április harmadik hétvégéjén.


Áprilisi Díszudvar magazin
A Tudományegyetemi Karok Alföld Televízióban látható magazinműsora áprilisban is jelentkezett összefoglalójával.


Volt Kossuthosok Találkozója

60 éves a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma. Sok diák megfordult a régi és újabb falai között ez alatt a hat évtized alatt. Az iskola 2013. június 1-jén mindenkit visszavár, legalább néhány órára.