IV. évfolyam 4. szám

2012. április 26.

Kiadja: Prof. Dr. Gaál István, Felelős szerkesztő: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , szerkesztő: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


Együttműködés a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. és a TEK között
A hallgatók gyakorlati tapasztalatszerzését is segíti a Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok és a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. vezetői által 2012. április 12-én aláírt együttműködési megállapodás.


Összeállt az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiájának programja

Összeállt a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar júliusi nagyrendezvényének programja: az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája 2012. július 15-24. között tizennégy hangszeren kínál mesterkurzusokat hallgatóinak, és ezúttal is Debrecenben készül nemzetközi koncertturnéjára a Kossuth-díjas Vásáry Tamás által vezetett Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar.


A legmagasabb finn állami kitüntetések oktatóinknak

A Finnugor Nyelvtudományi Tanszék vezetője, dr. Maticsák Sándor és egyetemünk korábbi finn lektora, Petteri Laihonen vehették át a magas rangú elismeréseket.


Kitüntetések a Város Napja alkalmából

Április 11-e nemcsak a költészet, de Debrecen városának ünnepe is.


Ilosvai Péter címzetes egyetemi docens

Kitüntető címet adományozott munkája elismeréseképpen az Informatikai Kar az IT Services Hungary Kft. vezetőjének.


LabVIEW tájékoztató

A Debreceni Egyetem ingyenes licensszel rendelkezik a LabVIEW szoftverre vonatkozóan, melynek minél szélesebb körű használatára hívta fel a figyelmet a Tudományegyetemi Karok által szervezett ismertető előadás április 4-én.


Díjeső a rezeseknek és ütősöknek

Sikeresen ért véget a 35. Rézfúvós és Ütőhangszeres Találkozó és Verseny, melyet évente rendez meg a Zeneművészeti Kar.


International Event a TEK támogatásával

Kultúrák találkozása a Debreceni Egyetemen címmel nyert pályázati forrást a Tudományegyetemi Karok, melynek segítségével a TEK Nemzetközi Kapcsolatok Központja szervezésében tartalmas délutánt és estét tölthettek el az International Event nevű rendezvényen a külföldi és magyar hallgatók egyaránt.


A TEK projektjeinek honlapjai

Az alábbi listában szereplő linkeken keresztül elérhetőek a TEK pályázatainak elkészült honlapjai, melyek tájékoztatnak a projektek aktuális előrehaladásáról.