IV. évfolyam 3. szám

2012. március 29.

Kiadja: Prof. Dr. Gaál István, Felelős szerkesztő: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , szerkesztő: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


A külföldi hallgatók integrációjáért
A Debreceni Egyetemen tanuló külföldi és magyar hallgatók integrációját célzó programsorozatot rendez egy éven keresztül a Tudományegyetemi Karok Nemzetközi Kapcsolatok Központja.


Az Universitas Alapítvány díjazottjai

A Debreceni Egyetem március 15-i ünnepségén dr. Abádi Nagy Zoltán, az alapítvány kuratóriumának elnöke, és dr. Gaál István TEK-elnök adták át a nyertes pályázóknak az elismeréseket.


Nagy siker volt a DEocaching 2012
A Debreceni Egyetem centenáriumi programsorozatába illeszkedett a Tudományegyetemi Karok által szervezett, március 9-11. között zajló nemzetközi geocaching verseny és találkozó, a DEocaching 2012, ahol nemcsak a profik, de az egyre népszerűbb szabadidős tevékenység iránt érdeklődő kezdők is - ingyenesen - belekóstolhattak a játékba.


Ismét jelentkezett a Díszudvar magazin
A Tudományegyetemi Karok Alföld Televízióban sugárzott magazinműsora március 21-én a mutatta be a tavaszi szemeszter első két hónapjának kiemelkedő történéseit.


Year of Science and Technology 2012

A Tudományegyetemi Karok professzora, a TEK egykori elnöke szervezi a Fülöp-szigeteken májusra tervezett világméretű konferenciát.


Országos versenyeken bizonyítottak a Zeneművészei Kar hallgatói

Debreceni sikerek születtek az Országos Dohnányi Ernő Kamarazene Találkozón és Versenyen és a Bárdos Szimpóziumon egyaránt.


Lajtha László emlékére
A neves zeneszerző, népzenekutató, Lajtha László születésének 120. évfordulója alkalmából tartott ünnepi hangversenyt március 27-én este a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt-termében.


A TEK projektjeinek honlapjai
Az alábbi listában szereplő linkeken keresztül elérhetőek a TEK pályázatainak elkészült honlapjai, melyek tájékoztatnak a projektek aktuális előrehaladásáról.